Blame It On Fashion header
13:00 - 11/12/2012

DECEMBER 11

With a casual and minimalistic elegance Bruuns Bazaar continues being one of my Scandinavian favorites! The current collection is pure perfection (and so is the coming SS13 collection) and my wishlist is long. On the top of it you’ll find this lovely peacoat and I’m so happy to give you the chance of winning it in today’s giveaway.

To enter the giveaway simply go visit Bruuns Bazaar’s webshop and find your favorite piece among all the beautiful pieces in there. Send your wish + clothing size to christmas@blameitonfashion.com before December 12, 1pm CET, where the winner will be drawn and announced at Facebook.

Happy Holidays!

———————————————————————-

Med en casual og minimalistisk elegance fortsætter Bruuns Bazaar med at være en af mine skandinaviske favoritter. Den nuværende kollektion er helt perfekt (og det samme er den kommende SS13 kollektion) og min ønskeliste er lang! På toppen af den finder du denne smukke peacoat og jeg er derfor også virkelig glad for at give jer muligheden for at vinde den i dagens giveaway.

Alt du skal gøre er at klikke dig ind på Bruuns Bazaars webshop og finde din favorit blandt de mange smukke items. Send din favorit + din størrelse til christmas@blameitonfashion.com inden d. 12. december kl. 13, hvor den heldige vinder trækkes og offentliggøres på Facebook.

Happy Holidays!

Leave a comment

Current ye@r *

Caroline- 2012/12/11 at 13:54
pure stylish elegance ! kisses http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/
trine h- 2012/12/11 at 16:26
what a lovely coat i like the julia coat size 40
Little Red Book- 2012/12/11 at 17:34
Love the clean lines and structure. http://www.littleredbook-thatshaute.blogspot.com
NEW POST: Columbine - WISHFUL THINKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE