Blame It On Fashion header
11:00 - 02/12/2012

DECEMBER 2

Everyone needs a beautiful piece of jewelry and for today’s Christmas giveaway I have teamed up with accessories heaven, Henny and My, where  well known brands like Saint Laurent, Whyred, Opening Ceremony, Thierry Lasry and Yvonne Kone mix with smaller  designers such as Helena Rohner, Pønt, Black Secret and Naomi.

Statement jewelry can make the difference for an outfit and I’m so happy to give you the opportunity to get your hands on this beautiful necklace from British Naomi. The gold plated necklace is worth €300 and will for sure make even the most simple T-shirt or sweater party perfect.

All you have to do to enter the giveaway is to go visit Henny and My and find your absolute favorite piece. Send your wish to christmas@blameitonfashion.com before December 3, 11am CET, where the winner will be drawn and announced at Facebook. Merry Christmas!

———————————————————————

Alle bør have et smukt statement smykke i garderoben og i dagens julekalender er jeg teamet op med accessories-heaven, Henny and My, hvor velkendte mærker som Saint Laurent, Whyred, Opening Ceremony, Thierry Lasry og Yvonne Kone blander sig med mindre designere som Helena Rohner, Pønt, Black Secret og Naomi.

Statement-smykker kan gøre forskellen for et outfit og jeg er virkelig glad for at give jer muligheden for at få fingrene i denne smukke halskæde fra britiske Naomi. Halskæden har en værdi af 2.250 kr. og vil uden tvivl gøre selv den mest enkle T-shirt eller strik til en fest.

Alt du skal gøre for at være med i dagens giveaway er at klikke dig ind på Henny and My, og finde din ultimative favorit blandt de mange accessories. Send dit ønske til christmas@blameitonfashion.com inden d. 3. december kl. 11, hvor vinderen trækkes og offentliggøres på Facebook. Merry Christmas!

Leave a comment

Current ye@r *

Caroline- 2012/12/02 at 12:04
flawless necklace dear! love the colours! kisses http://franchemeetsfashion.blogspot.cz
Maja Andersen- 2012/12/02 at 13:30
Den er godt nok skøn! En anden favorit derfra er hexagon og square ringene i guld - det kan vist godt tilføjes til min ønskeliste.
Sofie Amalie- 2012/12/02 at 14:07
http://www.hennyandmy.dk/smykker/pont-a-pair-flats-stud-earrings-gold-5.html
Kirsten Hansen- 2012/12/02 at 17:26
Jeg er helt vild med disse støvler : http://www.hennyandmy.dk/sko/stovler/deux-souliers-boot-bordeaux.html
Dorthe- 2012/12/02 at 18:10
fed halskæde... lige for tiden er jeg helt vild med tasker og har forelsket mig i Whyred Ona bag - Black snake.
Sofie Nexø- 2012/12/02 at 18:53
Disse Surface To Air Louna Art Deco Sandals er fanastiske! Jeg går altid efter det lidt anderledes, der tilfører det helt rigtige udtryk til et outfit, lige som denne halskæde ville gøre.
Sofie Nexø- 2012/12/02 at 19:01
Disse Surface To Air Louna Art Deco Sandals er fanastiske! Jeg går altid efter det lidt anderledes, der tilfører det helt rigtige udtryk til et outfit, lige som denne halskæde ville gøre. http://www.hennyandmy.dk/sko/surface-to-air-louna-art-deco-sandal.html
Inspirareland- 2012/12/03 at 00:24
Gorgeous necklace! http://www.inspirareland.tumblr.com
Knudsen- 2012/12/03 at 11:16
Hold op - hvor er den smuk !
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE