Blame It On Fashion header
00:41 - 31/10/2012

MAESTRO

The new Maestro Foundation from Giorgio Armani is the latest addition to my makeup-purse. I’ve been using the Luminous Silk Foundation (also Giorgio Armani) for years and still do, but I needed something a bit lighter for everyday. This one is perfect. It’s easy to apply with your fingers and blends perfectly into the skin leaving it soft and very natural-looking. Plus it contains spf 15.  I’ve tried a lot of different foundations over the past years, but this one is definitely one of the best for lighter coverage.

Den nye Maestro Foundation fra Giorgio Armani er den seneste tilføjelse til min makeup-pung. Jeg har brugt Luminous Silk Foundation (også fra Giorgio Armani) i flere år og bruger den stadig, men jeg havde brug for en lidt lettere foundation til hverdag. Den her er perfekt. Den er nem at komme på med fingrene og blender fantastisk fint ind i huden og efterlader den både blød og meget naturlig. Og så indeholder den spf 15, der er en virkelig god ting uanset om man bor i LA eller København. Jeg har prøvet mange forskellige foundations, men den her er uden tvivl en af de allerbedste, hvis du ønsker en let foundation. 

TWITTER * FACEBOOK * PINTEREST * FASHIOLISTA *

 

Leave a comment

Current ye@r *

Liz- 2012/10/31 at 02:15
I have always loved that picture! check out my giveaway! http://lavieenliz.com
    blameitonfashion
    blameitonfashion- 2012/10/31 at 02:18
    Me too! I also have it as background on my Mac :)
Asta- 2012/10/31 at 17:01
Ved du hvad prisen er i dkk? Og er den kommet til Danmark endnu? :-)
NEW POST: Hilda Sandström - LAST DAY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE