Blame It On Fashion header
02:48 - 26/10/2012

WHAT I WAS WEARING

This is what I was wearing for the MMM with H&M party Tuesday night. I wish I had an outfit picture to show you, but it was dark and cameras weren’t allowed – phones only and snapping a decent outfit picture in the dark turned out to be more than my Iphone 4 could handle  (I really need the new 5).  Anyhow, I decided to keep it simple and oversized – just like the MMM with H&M collection. The blazer is from Acne and a couple of years old. It’s long enough to be used as a short dress, so that’s what I did. Luckily it was just perfect with my new Alexander Wang heels and the Lomme clutch, which kind of goes with everything.

Til MMM with H&M festen tirsdag aften havde jeg dette på. Jeg ville ønske, at jeg havde et outfit-billede at vise jer, men det var mørkt og kameraer var ikke tilladte – kun telefoner. Og et outfitbillede viste sig altså at være mere end min Iphone 4 kunne klare (jeg ønsker mig virkelig den ny 5’er). Anyhow, så besluttede jeg mig for at holde det enkelt og oversized – ligesom MMM with H&M kollektionen er. Blazeren er fra Acne og et par år gammel. Den er lang nok til at kunne bruges som kort kjole, så det gjorde jeg. I hånden havde jeg min clutch fra Lomme, der passer til stort set alt – og så  fik jeg endelig indviet mine nye heels fra Alexander Wang

TWITTER * FACEBOOK * PINTEREST * FASHIOLISTA *

Leave a comment

Current ye@r *

Liz- 2012/10/26 at 04:15
love the shoes! check out my giveaway! http://lavieenliz.com
Ania- 2012/10/26 at 10:35
those shoes are amazing ! I love the stripes around the ankle, they always look so nice, I really need to buy that kind of shoes ! xx www.aniacyk.blogspot.com
Miriam- 2012/10/26 at 11:35
Jeg ville give min førstefødte for de sko der!
Fashionality- 2012/10/26 at 15:05
This type of Alexander Wang shoes is the new frenzy right now! Love them!
sarah- 2012/10/26 at 20:03
det lyder virkelig flot; din brug af blazer som kjole. Er du sikker på at du ikke har nogle billeder? :) http://state-of-style.blogspot.dk/
Alifesection- 2012/10/27 at 12:36
Jeg drømmer om de sko, bare i den sorte udgave, so lovely:-)
Gabriela- 2012/10/27 at 16:00
Hi there! Do you have any tips about Stockholm? I'm visiting and I wondered if you could do a blog post about your favourite things/places there... Thanks! Lov your blog! <3
Amalie- 2012/10/27 at 17:02
Det ser godt ud, jeg er sikker på det også så flot ud på. Meget Maison Martin Margiela-agtigt! www.amalieilund.blogspot.com
Julie- 2012/10/28 at 17:49
Din clutch ser helt fantastisk lækker ud!
K- 2012/10/29 at 17:48
Super lækkert outfit, elsker den måde du er så stilet og minimalistisk på. En kommende iPhone 5, skulle den være hvid eller sort? kan ikke bestemme mig!
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE