Blame It On Fashion header
23:12 - 31/08/2012

FOREVER CHANEL

There’s something about Chanel… Something completely irresistible, luxurious and seductive. And I can’t seem to get enough. I’m sure you’re with me. From the Fall 2012 collection I’m dying over the glowing Lumière d’Artifices Beiges. It’s almost to pretty to use, so I might just keep it forever – and add this one to my collection.

There’s something about Chanel…  Noget fuldstændig uimodståeligt, luksuriøst og forførende. Og jeg kan slet ikke få nok. I er sikkert mange, der har det på samme måde. Fra efterår 2012-kollektionen er jeg besat af den smukke Lumière d’Artifices Beiges, der næsten er for fin til at blive brugt. Lander i de danske butikker meget snart (sammen med lakkerne Frenzy, Suspicious og Vertigo). 

TWITTER * FACEBOOK * PINTEREST * FASHIOLISTA *

Leave a comment

Current ye@r *

Mira- 2012/09/01 at 10:25
It really looks pretty but you should use it!!! xo
Louise- 2012/09/01 at 10:54
VERY irresistible!
NEW POST: Blame It On Fashion - GET YOUR STAPLES RIGHT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE