Blame It On Fashion header
00:19 - 05/01/2012

SALE SALE SALE

I think we can all agree that Net-a-porter is the place to be when it comes to sale. This year is no different. It all started almost a month ago (that’s right – the US sale goes live a few weeks before the European. But don’t you worry. The US shop is different from the European so it’s not like everyone in the US are first in line for the best picks). First comes the 30% off, then 50% and finally Net-a-porter let us enjoy savings up till 70%. Pure pleasure. I browsed through all 94 pages of Net-a-porter sale and these seven findings are just a few of my favorites.

1. Theysken’s Theory, 2. Acne, 3. Alexander Wang, 4. Etro, 5. Zimmermann, 6. Proenza Schouler, 7. Reed Krakoff

Vi kan vidst alle blive enige om at Net-a-porter er stedet at gå hen når det kommer til udsalg. Og denne sæson er selvfølgelig ingen undtagelse. Det hele startede for næsten en måned siden (jeps, i USA starter Net-a-porters udsalg et par uger tidligere, men bare rolig. Den amerikanske shop er forskellig fra den europæiske, så det er ikke sådan at alle i USA kommer forrest i køen til udsalg. Faktisk er udvalget mindre på US shoppen). Anyways, først kommer de 30%, så de 50% og til sidst glæder Net-a-porter os alle med besparelser op til 70%. Og det er så der, vi er nu. Jeg bladrede igennem alle 94 sider og disse syv er bare et par af mine udsalgsfavoritter.

TWITTER * FACEBOOK * BLOGLOVIN *

Leave a comment

Current ye@r *

modelovers- 2012/01/05 at 00:42
The Shoes from Theysken’s Theory looks fantastic! The colour is great! Tanja www.modelovers.com
Maria / mariatrier.com- 2012/01/05 at 00:44
Helt igennem fantastiske sager! Især tasken.
ediot- 2012/01/05 at 04:58
great picks. i wanna go sale shopping there asap x
Camilla- 2012/01/05 at 06:54
Statement halskæden er jo fantastisk!
Zoe- 2012/01/05 at 11:28
Awesome selection! Sales are driving me crazy, I just bought a pair of SS11 Dries Van Noten today (70% off) whou! xxx http://matchymatchy.tumblr.com/
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE