Blame It On Fashion header
01:07 - 12/12/2011

DECEMBER 12

Behind today’s door in the Christmas calendar this pretty Won Hundred dress is hiding. I love Won Hundred for their crispy jeans (the high-waisted Brigitte has the perfect fit), their great selection of dresses, cool prints, masculine outerwear and chunky shoes. The dress is worth 1.400 DKR and all you have to do to enter the giveaway is to:

Go visit Won Hundred’s webshop and find your favorite piece. It’s easy peasy.

Send the name or link to the item you want the most + your dress size to christmas@blameitonfashion.com before December 13, 9am CET, where the winner will be drawn and announced at Facebook. And speaking of Facebook – don’t forget to stay tuned with Won Hundred on Facebook for news, giveaways, outlets etc.

Merry Christmas!

—————————-

Bag dagens låge i julekalenderen gemmer denne fine kjole fra Won Hundred sig. Jeg elsker Won Hundred for de perfekte jeans (høj-taljede Brigitte er en af mine favoritter), det store udvalg af lækre kjoler, cool prints, maskuline jakker og frakker og chunky sko. Kjolen har en værdi af 1400 kr. og for at være med i dagens giveaway skal du:

Besøg Won Hundreds webshop, og find din favorit. Easy peasy.

Send navnet eller linket til det item du ønsker dig allermest + din størrelse til christmas@blameitonfashion.com inden d. 13. december kl. 9, hvor vinderen trækkes og offentliggøres på Facebook. Og speaking of Facebook – vær sikker på altid at være opdateret på Won Hundred giveaways, nyheder og kollektionssalg på Won Hundreds Facebook

Merry Christmas!

Leave a comment

Kristina Bech Iversen- 2011/12/12 at 01:48
Nu kom jeg til det igen.. har sendt dig en mail, men jeg glemte at skrive min str.. håber ikke at det gør noget..:-)
Betina- 2011/12/12 at 03:23
Det er en helt i orden præmie den der! Elsker Won Hundreds kjoler!
NEW POST: Icona Pop - Soooo proud over @iamtovelo tonight. Her first show in nyc! Feeling like #stagemum's she's a #superstar
VIEW POSTS - VIEW PROFILE