Blame It On Fashion header
00:59 - 10/12/2011

DECEMBER 10

Founded in Copenhagen in 2011 and designed by a really talented and inspiring friends of mine BLAKE is for sure a brand to watch. The first collection will be out early 2012 and as a preview to the coming collection three printed T-shirts have already landed in stores. The T-shirts have all been named after ancient poets and for you to win is either Chesterton, Belloc or Berton (from left to right). All you have to do to enter today’s Christmas giveaway is to tell me which one you like the most.

Send your wish to christmas@blameitonfashion.com before December 11, 9am CET, where the three lucky winners will be drawn and announced at Facebook.

If you want to see more of BLAKE check out the coming collection on Facebook or Blakecopenhagen.com. It’s really nice!

Merry Christmas!

———————————————

Grundlagt i København i 2011 og designet af en meget talentfuld og inspirerende veninde er BLAKE uden tvivl et mærke, der er værd at holde øje med. Den første kollektion kommer i butikkerne i starten af 2012, men som et lille preview kan du allerede nu få fingrene i disse 3 fine T-shirts. De er hver især opkaldt efter gamle poeter og det eneste du skal gøre for at være med i dagens julekalender er at fortælle mig, om du helst vil have Chesterton, Belloc eller Berton (fra venstre mod højre). 

Send dit ønske til christmas@blameitonfashion.com inden d. 11. december kl. 9, hvor de 3 heldige vindere trækkes og offentliggøres på Facebook.

Vil du se mere BLAKE kan du tjekke den kommende kollektion ud på Facebook  eller Blakecopenhagen.com. Det er pænt!

Merry Christmas!

Leave a comment

Current ye@r *

Ingrid Maria Möger- 2011/12/11 at 03:31
Berton! All the t-shirts are really cool.
NEW POST: Columbine - WEDGES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE