Blame It On Fashion header
11:49 - 16/11/2011

COSTUME AWARDS 2011

As I’ve already told my Danish readers, BlameItOnFashion has been nominated for Danish style blog of the year in the ongoing Costume Awards. I’m so happy and honoured! Big thanks! The Costume award is the first of its kind in Denmark and it is you who get to decide who will grab the awards in the different categories. Even though it’s in Danish I really hope you’ll stop by Costume.dk and cast your vote for best designer, beauty-product, shoe, nail colour, high street brand and many more. And of course I cross my fingers that your vote for Danish style blog of the year will end at BlameItOnFashion. Oh, and did I mention that every week there’s some amazing beautyproducts for you to win. Cast your vote right HERE.

Som jeg fortalte meget kort den anden dag, så er BlameItOnFashion nomineret som Årets Danske Modeblog i Costume Awards. Jeg er så ubeskriveligt glad for nomineringen. Costume Awards er den første af sin slags i Danmark og det er jer, der bestemmer, hvem der skal løbe med priserne i de forskellige kategorier. Jeg håber virkelig, at I allesammen vil klikke forbi Costume og sætte jeres stemme på bedste designer, skønhedsprodukt, butik, event, high street mærke, sko, farve til neglene og mange flere. Og jeg krydser alt, hvad der kan krydses for, at din stemme til årets danske modeblog lander på BlameItOnFashion. Hver uge er der nye skønne præmier at vinde for alle, der stemmer med, så skynd dig forbi og sæt dit kryds – klik HER

* TWITTER * BLOGLOVIN * FACEBOOK *

Leave a comment

Louise Lillelund Toftegaard- 2011/11/16 at 11:58
Søde Marie du har fået min stemme:) Håber det kommer dig til gode! Din blog er suveræn!
  blameitonfashion
  marie- 2011/11/16 at 12:04
  Tusind TAK Louise!!
Caroline- 2011/11/16 at 14:28
Som jeg også har sagt på din facebook, har du SELVFØLGELIG fået min stemme :) Er simpelthen så positivt overrasket over hvordan du bare har kunne køre videre alene efter Afashiontale, og så er det endda blevet bedre, hvilket jeg ikke troede var muligt :D Lotte har altså også klaret det helt exceptionelt, men det føles faktisk helt mærkeligt, at jeg kan føle det som at jeg bliver mere stolt over at være dansker, fordi at dig og Lotte er danske og har sådan nogle fantastiske blogs! Tusind tak Lotte <3 I er sgu for gode :) xxCaroline http://thefashionfrog.blogspot.com
  blameitonfashion
  marie- 2011/11/17 at 11:46
  Du er en skat ❤❤❤
NEW POST: BY FUNDA - GANNI FALL 2014 FAVORITES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE