GOING ORANGE

11/06/25 - 06:01 - In: BEAUTY

When I was in London last weekend this nail polish came with a magazine I bought. I didn’t knew Leighton Denny, but it’s easy to apply, dries fast and the colour is so refreshing. I’m on my way to a dinner and only had the time to put on one layer. A second one would have made it perfect. Happy saturday evening to all of you.

//GOING ORANGE- 2011/06/25 at 18:15
[...] Læs hele bloggen fra – A Fashion Tale [...]
Clara- 2011/06/25 at 18:52
Ih, hvor er den fin!
Guapizimo- 2011/06/25 at 23:14
Laber farve! Jeg har hørt om mærket før, men har endnu ikke prøvet det.
Caroline- 2011/06/26 at 09:23
Uhhhh! Hvad hed magasinet? For jeg tager til London om 9 dage, og den neglelak der vil jeg fandme gerne have fingrene i :D Måske man ellers kan finde den i en eller anden kosmetik butik, who knows ;) ps. Vil du ikke nok lave en "guide" til London, for selvom vi har været der to gange før, så ved vi ikke rigtig hvad vi gerne vil andet end at shoppe i år, og hvis du kendte nogle super gode butikker så ville man da gerne have tjekket dem ud ;) xxCaroline thefashionfrog.blogspot.com
Caroline- 2011/06/26 at 11:43
ps. Se lige hvad jeg fandt på fashiongonerouge: http://www.bloglovin.com/m/488777/240372403/b/488777/aHR0cCUzQSUyRiUyRmZlZWRwcm94eS5nb29nbGUuY29tJTJGJTdFciUyRmZhc2hpb25nb25lcm9ndWUlMkZ5cXJRJTJGJTdFMyUyRnRWanZiN1JidURRJTJG Du gjorde et fantastisk job med stylingen på det her shoot!<3 xxCaroline thefashionfrog.blogspot.com
Marie My- 2011/06/26 at 15:57
sikke en fantastisk farve - sådan en har jeg bare ledt efter overalt, den er super frisk og lækker. mums! :) Knus, Marie MY fra www.nemesisbabe.blogspot.com
Marie Hindkær Wolthers
Lotte//A Fashion Tale- 2011/06/26 at 18:13
Leighton Denny er fantastisk neglelak. Farven "Indulgence" er den perfekte røde.
Karina- 2011/06/28 at 18:39
Hej, mærket Denny Leighton er faktisk et meget kendt UK mærke og af højt kvalitet. Jeg har prøvet flere af deres farver, og de er ret gode. Jeg tror de koster over 100 kr stk.
Runway 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]